Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1033 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Utrzymanie Tajki bedzie drozsze niz moja propozycja. Tajka jednak musi codziennie jesc, uzywa pradu, chce ubran i kosmetykow. A za te usługe, ktora ja ci poleciłam płacisz raz w tygodniu i nawet nie musisz z tą osoba sie wizualnie kontaktowac, wiesz..... taka niewidzialna, tylko fakturke zostawia . Nie musisz znosic jej humorkow co miesiac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
Utrzymanie Tajki bedzie drozsze niz moja propozycja. Tajka jednak musi codziennie jesc, uzywa pradu, chce ubran i kosmetykow. A za te usługe, ktora ja ci poleciłam płacisz raz w tygodniu i nawet nie musisz z tą osoba sie wizualnie kontaktowac, wiesz..... taka niewidzialna, tylko fakturke zostawia . Nie musisz znosic jej humorkow co miesiac

Niewidzialne mnie nie interesują. Tajka nieduża, zje tyle co kot, więc jeśli zamiast dwóch kotów przygarnę kota i Tajkę, nie będzie wiekszej różnicy. Na ciuchy i prąd zarobi jako niewidzialna, a kosmetyki niepotrzebne, wmówię jej, że lepiej wygląda nieszpachlowana, co w wielu przypadkach jest faktem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Dino, sam sobie odpowiedziales na pytanie ile kosztuje utrzymanie tajki w Norge. W sumie tanio.
Ps. to, ze nieduża nie znaczy ze mało je i vice versa, duza niekoniecznie je duzo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Hilton napisał:
Dino, sam sobie odpowiedziales na pytanie ile kosztuje utrzymanie tajki w Norge. W sumie tanio.
Ps. to, ze nieduża nie znaczy ze mało je i vice versa, duza niekoniecznie je duzo.

Sam, nie sam, przetworzyłem dane, które podałaś. Zrobię casting, wybiorę pięć sztuk i będę karmił przez tydzień. Wygra jedząca najmniej. Mogę zastosować profilaktycznie łańcuch z kłódką na lodówkę, też działa (widziałem takie rozwiązanie w Polsce) .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok